etusivuroduthistoriaayhteyshenkilötalajaostonkoiratandanttenmaljahalibernittapahtumiajaseneksimuistoissammegalleriavieraskirja

ETELÄ-POHJANMAAN HALI-BERNIT

Hali-Bernit ovat nimestään huolimatta kaiken rotuisia koiria, jotka rakastavat halaamista ja rapsutusta. Hali-Bernit käyvät vapaaehtoistyönä ilahduttamassa ihmisiä mm. lastenkodeissa, lastentarhoissa, vanhainkodeissa, erilaisissa tapahtumissa jne.

Hali-Berniys ei ole niinkään rotu- vaan luonnekysymys!

Työskennellessään Hali-Berni pitää punaista työasua eli fleeceliiviä, jossa lukee Hali-Berni. Hali-Bernit ovat aina testattuja, luotettavia koiria ihmisläheiseen työhön. Hali-Bernitoiminta on Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry:n alaista toimintaa. Enemmän tietoja Hali-Berneistä saat osoitteesta http://sennenkoirat.net/site/halibernit.

***

Hali-Bernitoiminta on vapaaehtoistyötä, josta ei pyydetä rahallista korvausta. Jos kiinnostusta Hali-Bernitoiminnan tukemiseen rahallisesi löytyy, voi rahat ohjata joko Etelä-Pohjanmaan Hali-Berneille tai tukea valitsemiamme koiratoiminnan kohteita.

Paikallisen Hali-Bernitoiminnan tukeminen onnistuu ohjaamalla rahat Hali-Berniviitteellä Etelä-Pohjanmaan Bernien tilille FI50 3131 1000 3278 45 (viestiin maininta Hali-Berneistä).

Muita kohteita ovat:

Avustajakoira - Assistenthund ry.
tilinumero 497011-210521 (viesti "Hali-Bernit")
www.avustajakoira.fi

Opaskoirayhdistys ry.
tilinumero 159730-106493 (viesti "Lahjoitus Opaskoirarahastoon")
www.opaskoirayhdistys.fi


Etelä-Pohjanmaan Hali-Berni-koordinaattori:

Susanna Nikula
040 5508873
susannan79(at)gmail.com

Hali-Berniasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä koordinaattoriin.


HALI-BERNIMMEBella

Priima

Diiva

Urho

Martta

ohjaaja: Kirsi Puska

Moona

syntymävuosi: 2010
ohjaaja: Susanna Nikula

Moona on rauhallinen rapsutuksia ja haleja rakastava bernineiti. Moonasta saa nopeaa lämpöpatterin, kun rupeaa nojailemaan jalkoja vasten.

Piki

syntymävuosi: 2012
ohjaaja: Sari Ala-Nisula

Erittäin eloisa suomenpystykorva joka halikeikoille mentäessä osaa rauhoittua tilanteeseen sopivasti. Kuka uskoisi samaksi koiraksi?

Taica

syntymävuosi: 2005
ohjaaja: Sari Ulvila

Taicalle Hali-Berneily on ns. unelmaharrastus. Virtaa ja intoa piisaisi lähteä vaikka joka päivä, mutta ihmisolennon työt haittaa harrastusta.